China Insulator Fittings-Clamp Top Cap factory and manufacturers | Apex

Insulator Fittings-Clamp Top Cap

Short Description:

Clamp Top Cap


Detail produk

Tags Product

Description

jeneng Clamp Top Cap
aplikasi Eyeglasses Parts ing transmisi daya, daya Distribution, stasiun daya, etc.
Koleksi lan Size Kabeh jinis lan ukuran produk bisa kasedhiya
Material Cast ductile Iron
Rampung Seng-dilapisi / Hot dip Galvanized
warna Silver putih
Certificate Quality ISO 9001: 2008
Sale Market Hot Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Afrika, Amerika Kidul lan Amerika Utara 
Packaging Tas, Carton, Pallet, Kayu kothak utawa minangka requirement.
delivery 10-30 dina sawise nampa pembayaran utawa simpenan.

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita