APEX ПРОИЗВОДИ CO., LTD и е познат ПОЛЕ
линија ХАРДВЕР производител во Кина

Избрана Производи

APEX дава приоритет на квалитет и се труди да ги подобри своите
квалитетот и континуирано ( "континуирано подобрување")
-APEX-

квалитет на производите

Apex Производи копродукции, ООД
  • изолатор монтажа

  • средно Rack

  • Кабел Продолжен држач

  • Crossarm

  • Држачи

Профил на компанијата

APEX е вистинскиот избор

Apex производи копродукции, Ltd е познатиот производител пол линија хардвер во Кина, ние произведуваме квалитетни OEM компоненти и конектори за дистрибуција, пренос и трафостаница електрична пазарот, вклучувајќи Изолаторски фитинг, менгеме, Crossarm, Средно Rack, продолжен кабел рака, конзоли и др