Cina horisontal pabrik basa jeung pabrik | puncak

base horizontal

Pondok Description:

base horizontal


jéntré produk

Tags produk

gambaran

nami horizontal Base
aplikasi Asesoris kakuatan dina pangiriman daya, kakuatan Distribusi, stasiun kakuatan, jsb
Jenis sarta Ukuran Kabéh jenis sarta ukuran produk tiasa sadia
material Tuang pangleuleusna ti antara Beusi
ngabereskeun Séng-plated / Hot dip Galvanized
warna pérak bodas
bijil kualitas ISO 9001: 2008
Obral Market panas Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Amerika Kidul jeung Amérika Kalér 
bungkusan Kantong, karton, Usuk, kayu kotak atawa salaku sarat Anjeun.
pangiriman 10-30 poé sanggeus nampa bayaran anjeun atanapi titipan.

  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami